Oesterzwam
Maandag 08 September 2008 om 07:59Deze Oesterzwam groeit niet op ons bankje, zoals wellicht de foto doet vermoeden...
We hebben deze lekkernij gekocht bij De Heidevlinder in Wapserveen. Een bedrijf waar op ambachtelijke wijze wordt gekweekt, zonder gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.
Er wordt gebruik gemaakt van de Drentse oerbacterie...Voor nadere informatie en foto's verwijs ik jullie naar het linkje.
Ook hebben ze een tuin speciaal voor het bekende restaurant "Kaatje bij de Sluis"
Ik ben zeer bevoorrecht met een eega die héérlijk kan koken en ook bijna alle dagen kookt. Zeer gevarieerd en gezond. Koken is voor hem een grote hobby.
Zelf heb ik niets met koken. Wél ben ik dol op lekker eten. I.p.v. koken ben ik veel liever aan het klussen. Sommige mensen kijken vreemd op vanwege onze rolverdeling in ons gezin. Wij vinden het prima zo. En ik moet eerlijk zeggen, dat veel vrouwen mij toch wel benijden met zo'n culinair hoogstandje in huis.
...bijna niet te herkennen, maar ik ben het echt, bezig met de aanleg van de vijver.